Wednesday, June 01, 2011

segmen 1: ape korang nak buat pada kawan yang kaki kencing??

ini sticky post..
sile scroll ke bawah untuk entry baru ok!
 
hye korangkorang!!
arini aku nak mulekan segmen aku yang pertama..
kalau korang nak join pegi dekat SINI untuk tengok syaratsyaratnye ok!


APE KORANG NAK BUAT PADA KAWAN KORANG YANG KAKI KENCING??

aku ade sorang kawan nie..
before nie kitorang baik, pastu ade 1 hari nie dia cakap nak pinjam duit..
aku nie jenis yang lembut hati, tak boley tengok kawan susah..
so, aku bagi la pinjam..
dia promise nak bayar balik..
tapi sampai harini dia tak bayar duit aku!
aku ade call, mesej, tapi macammacam alasan dia..
so, sampai harini la dia tak pulang lagi duit aku..

aku nak tanye pendapat korang, ape korang nak buat bile dapat kwan macam ni???
korang just wat entry dekat blog korang after dat, post link korang dekat comment ok!
nanti aku akan jengah blog korang...


tarikh tutup:
1hb JUN 2011
pukul:
11:59pm



APE PENDAPAT KORANG EK???




terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

6 orang kaki sms:

CintaZulaikha said...

ni jns manusia nak minta pelempang...klu banyak mmg la akak akan jejak jugak, klu sket taperlah..akak sabor.

tapi sape leh terima klu org berhutan tapi tak bayor2. janji macam2, tapi hampeh..camno la kita nak percaya ngn depa lagi

dwaty said...

aku pun dah kena... sampai skrg tak bayar... mesj2 pun tak jawab... eeeee geram sangat... next jgan bagi pinjam lagi...

Atie iskandar said...

kakct: tau xpe kak... telebih sabor da nie.. da la nak msok blaja.. tue pon atie msg dy wat bodo je...

Atie iskandar said...

dwaty: tue la.. kalau jumpe dy pon rase nak pijak je.. haha

cik muny said...

tipikal yg kuat kencing ni kite kene brwaspada . once die dh kencing kite , berkali2 la die akan ulang

Atie iskandar said...

muny: tue la.. tapi memg xkemane la org cmni..

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.