Tuesday, May 31, 2011

hidup aku tak sempurna tanpa.......

hye korangkorang!!
selamat tengah hari!!
arini mud aku still tak ok lagi..
maybe sebab aku nak period...
kenape la bile nak datang bulan mesti mood tak ok..
ok lupekan yang ats tue,
tegah hari nie aku nak cite tentang:

HIDUP AKU TAK SEMPURNA TANPA???

MAK ABAH!
setiap hari dorang asyik bebel je..
ade je yang tak kena..
tapi bile dorang keluar sunyi je..
ish! tak boley takde dorang...
nanti sape yang nak bebel, bagi duit kan??

MR.HUBBY!
dialah tempat begaduh, menangis, ketawa..
kalau takde dia boring je hidup
nanti takde sape nak buat aku nagis, ketawa, marah..

KAWANKAWAN!
disebabkan mr.hubby aku jauh, so kawankawan tue penting!
lagilagi my BFF...
sebelom kawen nie la masenya untuk hangout sesame..
kalau da kawen nak jmpe pon susa...

HENPON!
kalau takde henpon macam mane nak sms dengan mr.hubby??
da la masingmasing jauh..
nak jumpe jarang sekali..
henpon tue la pengerat hubungan kitorang...

DUIT!
kalau ade henpon tak guna gak kalau takde duit..
yela, nanti tak boley nak topup...
nak beli barangbarang pon tak boley..
penting tu!

LAPTOP!
nie kena ade..
kalau dulu maybe tak penting kot..
skang msti kena ade..
kalau takde takley la aku nak BW, update entry...

TELEVISYEN!
mesti kena ade jugak even jarang tengok...
nanti tak boley tengok cite JUVANA..
tak boley tengok BETO KUSYAIRI belakon.. haha..



nie je kot aku rase mesti kena ade dalam hidup aku...
yang lainlain tue pon kena ade gak, tapi takde la sepenting yang aku tulis tue...
korangkorang same tak macam aku???
mehla cecite sikit...
tak kena bayar pon komen... hee....


korangkorang,
PAPAI!




terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

3 orang kaki sms:

CintaZulaikha said...

akak pon..hhhuhu

myhatiku said...

myhatiku suke entry nie..:)

アヌム ちゃん said...

kena ada jugak mcm list dekat atas tu..pelengkap hidup tu.heeee

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.