Thursday, June 02, 2011

la, cenggini ke muke korang tanpa mekap???

slamat pagi korangkorang!!!
semalam sehari aku tak update apeape kan??
semalam pegi kuar jenjalan dengan family, balik je da penat terus malas nak update apeape..

nie nak cite kat korangkorang...
tadi aku jenjalan la kat tempat encik google..
aku tefikir camne la rupe ORANGORANG KOREA bile tak mekap kan???
yela aku tengok dorang tue cantik je..
semulajadi cantik ke ape...
so, korang nak tau tak jawapannye???
meh tengok reramai meh!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V








ha.. cenggini la muke dorang ye bile tak bemekap...
aku tertipu ok!
aku nie bukan jenis bemekap, jadi aku memang tak tau pon bile da mekap ley jadi secantik tue..
rupenya disebalik mekap tue cenggini rupe dorang..
 camtu aku nak mekap la..
agakagak bole cantik cam dorang bile mekap tak????
hahaha....


MUKA YANG CANTIK BERMULA DARI HATI YANG BERSIH!





terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

6 orang kaki sms:

CintaZulaikha said...

pompuan yg rambut pendek tu ja yg ttp kiut dan catek walaupon tak mekap..klu mekap..paham sdri lah...tapi yg lain tuh..OMG....kikiki

cik muny said...

dengan makeup , tunggul kayu pun jd lawa . muke cam kulit katak pon blh jd licin

Atie iskandar said...

kakct: haha.. kelakar atie tgk td.. ngat btol2 cntik.. hesh!

Atie iskandar said...

cik muny : haha.. stuju2.. pasni kena solek nie, ley jd cm siti nurhaliza..

ino putro said...

karena Allah maha adil,,, :)

Atie iskandar said...

ino: hehe.. aah kan,, besyukur dengan ape yg ade skang.. =)

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.