Tuesday, June 07, 2011

kau tulis follow tapi takde pon???

hye korangkorang!!
tak dapat nak blogwalking sangat sebab pegi jenjalan je arini..
nie pon baru balik terus bukak blog..
kononkonon nak beli barang tapi satu hape pon tak beli..
sume mahalmahal..
biler da ade yang berkenan da habis la pulak..
hesh!

ok nak cerite sikit dengan korangkorang...
tadi aku bukak blog aku..
pegi la tengok dekat shoutbox aku tue..
suke sebab ramai yang visit blog aku..
tapi yang peliknye, bile ade yang datang cakap dia follow aku dan soh aku follow dia..
tapi bile aku cek follower aku takde pulak dia kat situ..

hesh!!
nie yang nak marah nie..
kalau taknak follow aku tak kisah pon..
ko da datang tinggalkan link, say hye kat aku pon da ok..
tapi takyahlah sampai nak tiputipu macam tu..
mesti ko ingat bile ko buat macam tue aku terus nak follow ko kan??

ko tak payahlah buat macam tue..
kalau aku nak follow aku mesti follow..
aku tak suke la bloggerblogger yang macam nie..
tak best la..
buat aku hilang hormat je nanti..
baikbaik aku nak follow terus malas..
nak datang jenguk pon berkire banyak kali..

so, pada bloggerblogger yang rasenya selalu buat macam tu berubahlah ok!
tak baiklah buat macam tue...
aku lebih suke orang follow blog aku sebab entry aku best dan dia sendiri ikhlas nak follow..
bukan guna care kotor camtu..

pade yang terasa, aku minta maaf banyakbanyak..
aku tegur untuk kebaikan..
kalau tak kena dekat aku mayb aku takkan tegur..
tapi sebab aku da kena so, lebih baik aku tegur awalawal ok!




klah korangkorang!
CHILL!!!!





terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

9 orang kaki sms:

diana said...

siapa dia tu??
meh link..nak tengok blog dia..
mana la tau kot2 ramai follower tertipu dengan dia tu.>:p

kaseh suchi said...

macam2 jenis orang kan...
kite pown slalu kena g2....
sabar jela...

Atie iskandar said...

diana: haha.. ish! taknak la.. malu lak dy nanti..

kaseh: aah.. tue la.. saje je bitau awal2..
mntk2 tak kena lagi la..

アヌム ちゃん said...

mmg ada org2 yg mcm tu..sabar jela..

fadh said...

sabor sabor atie . mgkin die careless, die prasan da follow . kadang owg ni taip kt chat ckp follow then baru die copy link tuk follow tp kadang die terlupe plak pas die chat tu .

Syahirah Suhaili said...

adiela sangat setuju ngan atie..adiela pon da byk kali kene bende nie..cakap kat shoutbox dy da follow adiela and mintak adiela follow balek..tp ble adiela ceh kat follower,xde pon dy follow..buat sakit ati je..even nak tinggal jejak kat blog dy pon adiela tros hilang mood.. -.-'

Atie iskandar said...

FMTY: baik kak.. sabor..

fadh: myb kot.. klu btl bgslah.. klu tak tak pttlah..

adiela: tau xksh.. buat hlg hrmat dkt dy kan. org mcm tue pon ade.. pelik betol..

shopping2u said...

huhu.. mmg belambak2 yg jenis camtu... eh tpi ni btul, sy mmg betul2 follow tau.. 123

Amey said...

sy dah follow kamu.. ha.... yang ni betul.. bukan tipu2.. :D jom singgah blog sy.. salam perkenalan..

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.