Saturday, June 04, 2011

susah ke nak ucap TERIMA KASIH???

selamat pagi  korangkorang!!
korang da breakfast belom???
sesape yang nak diet jangan lupe ambik ok!
kalau tak nanti korang makan dengan kuantiti yang bayak bile lunch pulak..

back to the title, 
korang pernah tak jumape orang yang bile kite da tolong tapi susa betol dia nak ucap THANX!
aku kan kekadang pelik tengok orang camni, 
bile susah merayurayu mintak tolong,
tapi bile da tolong cakap terima kasih pon tak, apetah lagi bagi apeape..

bile da camtu, nak tolong lagi pon da malas..
aku bercerita dari pengalaman..
bukan mintak hadiah atau duit, 
skurangkurangnye bile ucap terima kasih tue da buat hati nie gembira..
ape yang kite tolong dihargai..

pengajaran untuk entry kali nie,
ucaplah TERIMA KASIH pade sesape pon even korang tak kenal orang tue..
kekadang dengan ucapan seringkas tue dapat menghasilkan sebuah perkenalan yang lebih bermakna dan dapat juga membuatkan kite sentiasa diingati setiap mase..

untuk korangkorang yang sentiasa bace entry dekat blog aku nie,
aku nak say:


tanpe korangkorang tak befungsi blog aku nie..



SAYANG KORANGKORANG MUCH!!!




terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

4 orang kaki sms:

EedaFizZ said...

yup...betul sgt! xkena byr pon klu say thanx..

p/s:tQ bg sy comment kt cni..:D

Aisyah Aina said...

orang sekaramg memang berat mulut nak cakap terima kasih tapi kalau nak mengumpat ringan je mulut tu...haha

CintaZulaikha said...

ramai aje yg akak pnh jumpa org camtu...tapi taperlah..lantak depa. jgn pasni ckp kita sombong ngn depa sudah..asl da tolong...

Atie iskandar said...

eedafizz: tau xksh.. hee.. samesame dear..

aina: haha.. stuju bebenor la..

kakct: geram kak.. macam nak baling batu je rase.. haha

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.