Thursday, May 26, 2011

selamat hari jadi kak HANNY ESANDRA!!!

selamat pagi korangkorang!!
pepeagi yang da nak tengah hari nie aku nak ajak korang sambut besday sorang blogger nie..
nama dia kak HANNY ESANDRA!
tapi nama betol dia NADIA ZAINI..
arini besday beliau..
korang nak tengok tak akak tue yang mane??
meh aku tunjuk kat korang..

nie la kak HANNY ESANDRA

cantik kan?? ske tengok lesung pipit akak.. comel je..
so, sempena besday akak, atie nak ucapkan:

SELAMAT HARI LAHIR..
SMOGA ALLAH PANJANGKAN USIA AKAK..
SMOGA ALLAH TAMBAHKAN REZEKI AKAK..
SMOGA ALLAH SENTIASA MELINDUNGI AKAK DUNIA DAN AKHIRAT..
SMOGA SEGALA APE YANG AKAK IMPIKAN DAPAT AKAK REALISASIKAN..
SEMOGA BERTEMU JODOH DAN KEKAL SAMPAI AKHIR HAYAT..
DAN
SEMOGA AKAK JADI INSAN YANG BERJAYA DUNIA DAN AKHIRAT..

so, korangkorang yang belom lagi kenal akak nie, mehla reramai jengah blog kak hanny nie sambil wish heppy besday to her..
walaupon tanpe hadiah di tangan, tapi sekadar ucapan juga dapat menggembirakan hati beliau..
smoga arini bermulanye sebuah kisah gembira untuk kak hanny sampai bilebile..



LUV U KAK HANNY ESANDRA!!














terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

6 orang kaki sms:

einz miszmessy said...

shuke2!mau lesung pipit jgk!!cume ada lesung batu jep

hahahhaha....wt masak2 bleyh la kan???

Atie iskandar said...

haha.. ok la tue.. dari takde kan???

CintaZulaikha said...

ok fine, akak tak sempat nak buat entri tuk dy atie da buat dlu...uhuks...kehkehkeh...

Atie iskandar said...

hehe.. ala, jom wat bnyak2 entry wish besday kak hanny.. msti dy ske..

Hanny Esandra said...

haipp korangg! terharunyaaa.. thanks atie.. luv u 2 sis.. iskk.. nak nanges laks.. luv korang2 sume..

Atie iskandar said...

kakhanny: hee... welcome kak.. cme dapat wish besday je.. hadiah xde..

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.