Sunday, May 29, 2011

"GA header & template blogspot"

hye korangkorang!
aku nak invite korangkorang join 1 GA nie..
 kalau korang nak tau lebih lanjut just klik dekat SINI! ok!

nie banner alieff..
kena letak ok!

kalau korang tengok blog aku ksian sangat..
sebab aku gune yang biasa je..
aku teringin nak dapat blog yang simple, xberat tapi comel..
aku tak kisah tentang warna..
sebab aku suke yang colourfull..
aku suke doodle yang comelcomel..
aku nak dalam blog aku ade doodle dan icon yang comelcomel..
aku nak header couple doodle yang comel jugak..
nak samekan dengan name blog aku..

 kenape aku mesti menang GA nie??
PERTAMA mestilah sebab aku da lame teringin nak cantikkan blog aku tapi aku tak pandai..
nak bayar orang cantikkan aku takde duit.. baru nak sambung blajar banyak nak gune duit..
KEDUA pulak sebab aku nak bloggerblogger lain suke datang blog aku..
orang kate bile owner blog cantik nanti ramai yang follow..
tapi aku tak cantik, so cukuplah kalau aku dapat blog yang cantik untuk tarik perhatian bloggerblogger lain jengah.. tak follow pon takpe, janji setiap hari ade yang datang, tinggalkan link dan comment entry aku..
KETIGA sebab aku memang tak pandai guna photoshop..
orang kate nak cantikkan blog kena guna photoshop..
aku teringin blajar guna photoshop tapi aku betolbetol tak pandai..
dats y aku nak sangat menang GA nie..
aku betolbetol nak tukar blog aku nie jadi lebih menarik untuk orang datang jengah..
raserase aku boley menang tak??

aku nak tag:
untuk join GA nie walaupon blog dorang lagi cantik dari aku puye.. heee...


MINTAKMINTAK ADE REZEKI AKU.. AMIN!



terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

3 orang kaki sms:

Amanina Nasuha said...

thanz sbb mengtag kt sy..heheh..bl0g sy p0wn p0y0 jgk..x cntik ...ok2 sy j0in..mne taw kte sme2 mnag..hahahha

CintaZulaikha said...

selamat berjaya atie...caiyok2

Atie iskandar said...

amanina: hee... tulah.. gud luck k!

kakct: thnx kak.. mntk2 menang!

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.