Tuesday, May 24, 2011

ari pertama: benda yang anda buat masa anda sorangsorang??

hye korangkorang..
nie first day aku nak join CABARAN SELAMA 30 HARI!
mari kite mulakan!


APE AKU BUAT BILE AKU SORANGSORANG???

ape aku buat ek biler aku sorangsorang?? susah gak nk jawab nie..
em, first ape yang aku buat ialah:
BERANGAN!
haha,, serius! aku memang kuat berangan.. dats y muke banyak naik jerawat! hesh!
ape yang aku berangan??
macammacam aku berangan, kadangkadang biler ingat balik kelakar giler.. hahaha..

kedua pulak ialah:
CUBE MACAMMACAM RESEPI!
ye, korang jangan tak pecaya lak..
sambil masak sambil nyanyi.. hahaha..
dapat laki tua la aku kn.. 
pastu yang tukang rasa makanan aku ialah anakanak buah aku, mak abah aku, kakakkakak aku, kawankawan aku...hehehe..

dan yang terakhir ialah:
TIDO!
best giler tido.. lagilagi mase tue hujan..
nyenyak giler la.. haha..
gaya aku tido macam dekat gambar tue.. 
aku tak reti tido telentang nanti aku mesti tak boley tido.. aku pon tak tau kenape..
biler tido telungkup camtu, lena je aku tido.. kejut 10kali baru aku bangun.. hahha


da siap da!
hari yang pertama da setle!
sok aku update untuk ari kedua pulak ok!
korangkorang tunggu tau!


ok korangkorang!
SESSUU!!!






terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

4 orang kaki sms:

CintaZulaikha said...

wahhhhhhhhhhhh, menyahut cabaran npk..bagosss...

Atie iskandar said...

hehe.. mehlah kak join gak.. nak bace gak akk wat..

rean roslan said...

tahniah:) wah! chayok3!

Atie iskandar said...

rean: hee.. thanx..

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.