Saturday, May 28, 2011

segmen bloglist 50 blogger baru!!

hye korangkorang!!
baru lepas join bloglist nie nak join lagi... 
tamak betol aku nie..
ok kali nie nak join bloglist seorang cikgu pulak.. wah! cikgu ok!
jangan mainmain!
taknak merepek panjangpanjang..
jom tengok bawah nie..

mesti kena letak banner nie ok!

sebab ape aku nak join bloglist nie ek???
yang pertama mestilah sebab follower aku bawah 250..
kedua sebab aku nak kenalkenal dengan bloggerblogger yang lain..
yang ketiga aku nak blog aku sentiasa ade yang datang jengah..
bace dan comment entry aku..
tak follow pon takpe, tapi kalau follow lagi bagus..hehehe
tue je la.. 
kirenya aku taknakla blog aku lapok dek habok je..

cikgu soh tag 2orang tapi aku nak tag 3orang la..
mane tau yang sorang lagi taknak join ade lagi 2orang lagi.. hehehe..
cikgu jangan marah tau saya tag ramai..
kawankawan yang aku nak tag ialah:
SAFA


ok da siap!
kalau korangkorang jengah blog aku nak join just klik kat SINI ok!
cepatcepat! cikgu cuma nak 50orang je..




PAPAI!






terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

3 orang kaki sms:

EedaFizZ said...

tQ tag...Tp kenape tak bole click??

Hanny Esandra said...

nnt akak join ekh atie.. ;p

Atie iskandar said...

eedafiz: ha?? xley klik ke??

kakhanny: hee.. ok kak!

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.