Wednesday, May 25, 2011

wah! henpon baru!!

hye korangkorang!!
excited ok nak bagitau korangkorang yang aku baru beli henpon baru!
tapi korang jangan tekejut pulak tau!
nak tau tak henpon ape aku beli??
hee... nie la henpon baru aku:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

NOKIA 1280

henpon murah je..
korang nak tau tak selama 22 tahun aku hidup nie,
nie la henpon pertama yang aku beli gune duit aku sendiri!
sebelumsebelum nie sume henponhenpon aku orang bagi je.. 
dats y aku teruja giler!
aku suke henpon nie sebab warne dia cntik dan keypad dia best!
aku pemain sms yang tegar..
so, aku perlukan henpon yang keypad best untuk menyenangkan aku menaip meseg..
so, nie lah yang aku pilih..

bukan taknak beli henpon mahal tapi aku nie ganas..
henpon sebelumsebelum nie rosak sebab asyik jatuh je..
so, dari aku membazir beli mahalmahal bek aku beli yang camni jer..
korangkorang nak tau harga dia bape??
only RM69 je ok!
murah kan?? hee...
jangan jeles tau korangkorang..


oklah korangkorang!
SAYA SUKE ADE HENPON BARU!













terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

7 orang kaki sms:

shiema sufian said...

wah. beli dengan duit sendiri tinggi nilainye :)

Bashtiah said...

Sama! tp RM69 je? I beli RM80 kut...aiyaaa...tp i punya warna kelabu.

CintaZulaikha said...

henpon pertama aka dlu pon cenggitu, murah jek, tapi arwah abah yg beli..kihkihkih..ye ler, camno tak abah belikan, asek balik lewat jek dr kolej..naik risau org tua tuh. jadi bg nak mudahkan keadaan, dibelinya akak fon tuh..

akak ni plak, ada fon ke, tader fon ker..lsg akak tak kesah...huhuhu

suka bila tak dikongkong...Weeeeeeeeeee~~

Atie iskandar said...

shiema: hee.. tue la.. syg sgt kat henpon nie walaupon murah.. =)

bashtiah: wah! kembar.. hehe.. pandai usha tue jd murah.. hee..

Atie iskandar said...

kakzu: hee.. dulu kite org bg je kak,, biler da beli sndri nie rase syg giler.. kite pon same tak ske kena kgkg, tpi kang xde henpon mak risau je klu kuar lmbt balek.. haha.. lebih kurg akk la..

misS Ai said...

sy semua ayah bg n org bg.. tp sy nk bli 1 hp lame.. best lah pkai hp dulu2...

Atie iskandar said...

yeje ko ngah org bg.. henpon ko sumer mahal2.. jeles aku.. haha

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.