Sunday, February 26, 2012

tudung dian pelangi :)


ASSALAMUALAIKUM

selame nie ako dok perhatikan orang cerita tentang tudung dian pelangi. aku nie jenis lebih suke pakai tudung syria atau bawal biasa tue. tapi bile tengok orang pakai, cakap tudung dian best, aku pon teruja nak try. so, aritu aku pon order la 3helai. kalau korang nak beli jugak bole beli dekat ------> MYRAA MOTHAR.


dan semalam, posmen datang antar bungkusan dekat aku. teruja, ingat encik jantung hati bagi hadiah ke ape. rupenya tudung yang aku beli tue. :)



da dapat da !


wow! tak sabar nak cube pakai tudung nie, ape yang best sangat kan. tapi kalau korang nak tau, tudung dian ni ade care pakai dia. ikot kekreatifan koranglah. aku pakai biasa je. aku nie simple je, nak pakai macam retis tue malu la. muka tak berape kena pulak.


hijau torqouise, biru electric, dark choklate


sebenarnya aku punya warna hijau torqouise je. dua lagi tue kawan aku punya. beli 1 dulu sebab nak try best ke tak. kalau best baru beli lagi dan lagi, dan lagi.



dapat je terus try, hehe


aku rasa tudung ni not bad la. tak panas. ade duit bole beli lagi. yang belom beli bole la beli. try je 1 dulu. da rase best bole beli banyak-banyak!! eh! sebenarnya nak bagitau, aku pakai spek baru. hehehe. rase-rase spek baru tue kena tak dengan muka aku? ade macam mak tiri tak? komen sikit pliss :)

bai.



terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

5 orang kaki sms:

Nelumbo Nabilah said...

tudung ok...spek pun ok...
=)

Atie iskandar said...

nabilah: tudung tue mmg cntik, tapi spek tue oke ke?

cendawanpink said...

skg da balik ke tdung bawal lak kn.hehee..
myraa tu junior aku..hihii..

♥ p a a n i ♥ said...

best ke tudung tuu?? nmpk cm lembut je..nk try jugak lahh... hihi

lawa dh spek tuu.ayuuu gituuuu ;p

Atie iskandar said...

nanad: dy 1 batch ngan aku. tapi dy junior ko la. aku electric kan. hehe


paani: bole thn la.. try jgn xtry.
haha. ayu la sgt..

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.