Friday, February 17, 2012

cuplens :)


ASSALAMUALAIKUM


tadi aku dok blogwalking kat blog femes blogger irene nadia marcello, jap lagi aku terjumpa 1 entry dy tentang gift for her fiance.
dy bagi fiance dy canon cuplens! wow! oke, sbenarnya tue first time aku tengok dan aku jatuh cinta terus!
tibe-tibe aku rase nak hadiahkan dekat encik jantung hati jugak,
bukan nak tiru irene, tapi encik jantung hati pon gile dekat camera DSLR,
nak jugak buat suprise dekat dy. mane tau dy suke kan.
 nak tengok tak cuplens nikon tue camne??
jom tengok bawah nie!



nikon cuplens



canon cuplens


smart kan? tapi masalahnya sekarang, aku tak tau berapa harga cuplens nie dan kat mane nak beli.
any suggestion tak??  
nak sangat beli benda nie. kalau ade sape-sape yang tau info tentang nie tolong inform dekat aku ea.. :)
bai.





terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

7 orang kaki sms:

SuperHamzah said...

aku kamera pun takdak.. sobsss

Syira Rara said...

hai..baru follow blog kamu..klau ada masa nnt singgah la blog saya..kalau sudi follow lg bagus..hehe boleh share cerita nnt (^_^)

Atie iskandar said...

super hamzah: xpentg sgt pon bnda tue.. tapi klu minat oklah. hehe


syira: hye syira:)

Zamani said...

Zam pun tgh cari benda ni. Okeh kalau ade ape2 info, Zam gtau k

Atie iskandar said...

abg zam : thanx yer :)

♥ p a a n i ♥ said...

sy pakai kamera hp jeee...hahaha xmampoo beli memahal ;p

Atie iskandar said...

kite pon tak mampu :)

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.