Thursday, February 23, 2012

"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD"


ASSALAMUALAIKUM


klik banner tu untuk join oke !
due : 3/3/2012

da lame kot aku tak join segmen. so, arini aku nak join segmen tambah follower tanpa blogwalking by MD.
best pulak segmen ni, sebab takyah nak blogwalking, terus je follow.
tapi aku lebih suke kalau orang follow blog aku sambil baca-baca dan komen entry aku. rase dihargai. eceh!
so, aku join segmen nie sebab nak  tambah follower. mane tau sebelum bulan 4 ni da dapat 300 follower kan.


pendapat aku tentang sistem grouping nie, aku rasa buat dalam 51.
bile tak campur diri sendiri da dapat 50 follower. care tak? haha
tapi aku oke je mane-mane. yang penting ade yang sudi follow blog aku.. aku hargai sangat-sangat.


so, aku nak tag :


bai :)



terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

20 orang kaki sms:

Hanny Esandra said...

bahahha..
kena tag la pulak.. ok, nnt akak join ya..

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. Thanks join segmen ni.. InshaAllah.. start 3pm (jumaat 24 feb) dh boleh start follow... Datang blog MD ya.. =)
btw, md follow sini ^^

Aisyah Hazirah said...

hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yg sama .

http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

mashitah ismail said...

assalamulaikum atie (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama..jom dtg ke blog mashi & follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

nanabyte said...

singgah hehe, dr segmen same gak :)

Cik Saila said...

hai, sy dtg dr segmen yg sama :) dh follow awk..sudi2 la singgah blog sy :))

~ ADANDO ~ said...

Dari segment yang sama...

Salam persahabatan di alam cyber.

I follow , U follow...!!!!

From: adando.blogspot.com

Citra NaniZam said...

citra dtg balas kunjungan dan follow

Amirah Zulhijjah said...

mira follow awak...dr segmen yg sama..keep in touch ya..^^
http://gadismira.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Cik Kay Jue said...

CKJ datang ni.. dr segmen yang sama.. follow u back..thanks yeah.. >_<

Nur Kiasatina ^_^ said...

Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

http://secret-domokun.blogspot.com/

QasehSuci said...

salam ukhwah...keep in touch...k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Hazwani Zan Juhari said...

salam..
datang dari segmen yg same.
done follow you :)

http://epilogkisahhidupku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

follow u..;)
http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html?showComment=1330220150732#c1727954304114106632

Iera balqis said...

salam perkenalan & hye dear !

sye dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis follow .. iera balqis dh jadi follower blog ni..

http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Ayumi Comot said...

follow sini melalui segmen yang sama :)

http://www.untukkite2jep.blogspot.com/

IZZATI MUSTAFA said...

dh follow,,follow kita gak tau :)

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

Emas Putih said...

http://kisahemasputih.blogspot.com/

saya dari group 2..done follow..

Azura @ cik buaya said...

follow sni dr segmen sama :) cik buaya dr group 2 :)

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.