Wednesday, March 21, 2012

wordless wednesday 11 # running man!


ASSALAMUALAIKUM


running man!


sekarang aku tengah gile tengok game show korea nie.
berdekah-dekah ketawa. hilangkan tension belajar.
sehari 1 aku tengok.
korang tak tengok lagi? pegi search kat you tube. confirm kluar banyak.
paani confirm gile benda nie jugak. kan2??



bai ^^





terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

12 orang kaki sms:

CintaZulaikha said...

running man mmg the best...tak sabor nak tgu ari jumaat nih, ada running man kat tv..hehhe

nanabyte said...

same lar. kte ikut dr first smpai ep skrg 86. suke YJS, KJK (sejak dr family outing ag) hehe ;3

No_RuLe said...

nak cari kat utube nak type ape ek?

Atie iskandar said...

kak ct: yeke kak? tv bape?


nanabyte: wow! betol2 peminat running man nie..


unn: try type running man. mesti ade kuar. akurase la. sbb aku ambik dri kwn aku. huhuhu

cendawanpink said...

best3..aku suke..
ko layan family outing x?
tu lg best aku rse..hahaa..:D

Atie iskandar said...

nanad: family outing tue camne? same cmni ke? ade lagi ke game show tue?

Rtp Farra Arisha said...

ramai betul fans berat running man ini. :)

Hanie Dew said...

show ni mmg bole buat orang giler dan gelak tak cukup napas.

dgr kata dorg nak shoot kat mesia. tatau betul ke tak..

tp aku dah ketinggalan byk.donlod je tp tak tgk. haihh....masa itu kuat cemburu.

Atie iskandar said...

farra: tau xkisah. :)


hanie: aku pon ade dgr gak. mane tau dy nak aku jd guest dy, teruja! hahha

ko bz wtpe ha?

nanad said...

housemate pun gila tengok cita ni >.<
masih belum berkesempatan untuk layan cite ni :(

Atie iskandar said...

best nanad. g try tengok. hilg presure blaja :)

♥ p a a n i ♥ said...

hahahaha feveret aku ni wehhhhhhhhhhhhh. setiap minggu tertunggu2 tauu.

aku suke gary. ko suke sape? :p

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.