Tuesday, March 13, 2012

jadual final exam. heaven gile! --'


ASSALAMUALAIKUM


sebelum membuat asignment yang perlu submit esok, sempat lagi aku nak update entry terbaru. tadi pagi kelas aku abis awal, balik kelas, basuh baju terus tido. sangat-sangat heaven! letak je kepala terus lena. nampak sangat memang tak cukup rehat. sampai nak jumpa lect pon lupe. nasib baik petang tadi jumpa dia tak bising. nie sume penangan projek. alahai. nasib baik khamis nie nak present da. still lagi tak function, tapi aku da malas nak buat baru lagi. lantaklah. yang penting siap! 


semalam, jadual untuk final exam da kluar. oh! tarikh dia memang ohsem habis! korang tengoklah sendiri.


--'


ohsem kan? takde masa la aku nak bukak blog, nak bukak fb, nak tido, masenya cuma untuk study saje. dan paling aku sakit hati last paper tue gap 7 hari! ok demm!! suke habis! dan 3hb adalah taikh akhir final exam kat poly aku. best gile dapat balik last lagi =='


so, sebelom aku mencarut yang lain-lain, aku akhiri entry aku dengan serangkap pantun.

anak emak balik rumah,
balik rumah dengan si joyah,
jangan pernah ade sikap yang putus asa,
kelak badan binasa.

bai :)


#terok gile pantun aku. ah! lantaklah! chill oke ^^



terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

8 orang kaki sms:

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

mak aih,,straight hari final..mesti penat..kita dh pernah mcm tu..kepala dh jem..huhu..gudluck;)

Atie iskandar said...

tau xkisah, alahai. risau pulak kite. thanx ea awak :)

cik ziqa said...

hamboiii. setereetttt tarikh exam dia. whatever it is, gudluck yaa ! semoga boleh jawab exam dgn lancarnyaa :)

Atie iskandar said...

seterettt bole jd seteresss cik ziqa oi. haha.. btw, thnx so much! :)

No_RuLe said...

itu pantun david teoh karangkan ke...ahahahhaha!!

Atie iskandar said...

unn: hahaha.. aku pinjm dri stok pntun dy jap.

♥ p a a n i ♥ said...

perghhh 4 hari berderetttt
aku xpernah dpt jadual exam mcm niii. T__T

Anonymous said...

Paani: heaven gile bai! T_T

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.