Monday, March 12, 2012

luahan hati :(


ASSALAMUALAIKUM


sekarang nie setiap hari stress. stress sebab projek yang bakal dipresent untuk khamis nie xmenjadi. entah dekat mane silapnya. da buat banyak kali, still macam tue jugak. alahai, bile tengok kawan-kawan punya projek menjadi, lagi la bertambah stress. apelah nasib. 


final start 23 april nie. cepat je mase berlalu. tup-tup nak final exam da. tapi bagus jugak. da tak sabar nak habis blajar da. letihnya belajar ape yang kita tak minat. blajar semata-mata nak lulus dan dapatkan diploma. kalau korang soal aku balik tentang ape aku blajar, sure aku susah nak explain. sebab aku tak minat.


aku cuma mohon sangat, minggu nie ade la berita gembira untuk aku. terutama tentang projek aku. mane tau last minit tup-tup menjadi pulak. letih weyh, duit banyak da habis tapi 1 pon tak menjadi. projek pliss be nice to me :(




terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

6 orang kaki sms:

Amirah Zulhijjah said...

dont stress2 yaa...even tak minat, tapi jgn stress..everything will be fine yaa..lepak sini jap...hee..=)

shiema sufian said...

Goodluck and semoga project tuh menjadi (:

daya jamal said...

gudluck okay ? :)
mohon doa pada-Nya .

Ayumi Comot said...

siannya atie..sabar ek? mmg tension kalau projek yg kite buat asyik xjadi..hope the best for u sis:)

Atie iskandar said...

amira, shiema, daya, ayumi : thanx yer :)

♥ p a a n i ♥ said...

huhu.. :( ko buat projek tentang ape?

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.