Sunday, December 18, 2011

siap juga akhirnya !


ASSALAMUALAIKUM

setelah beberape hari aku mengadap notebook aku tanpa jemu,
akhirnya selesai juga aku merenovate blog aku dengan keadaan paling simple dimple !

wow ! tak sangke kan aku berjaya menyelesaikannya.. hahaha
penat aku perah otak tengok kod-kod html..
walaupon simple gile blog aku tapi aku puas hati..

aku tak kisah korang nak cakap blog aku buruk ke hape, yang penting aku hepy !
korg sakit hati? eh ! nk suruh aku renovate cakap .. hahaha

lepas nie semangat baru la nak update blog selalu (konon-konon je)
lupe nak bagitau, minggu depan aku da masok sem baru, ( minggu depan 1 lagi sebenarnye) so aku nak mintak korang doakan aku dapat tempuh sem baru dengan azam yang baru tanpa putus asa sehingga akhir sem oke !

1 lagi jangan lupe say hye kat blog aku selalu :)
oklah bai !





terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

2 orang kaki sms:

Mawar berduri said...

^_^ simple is btter
and best of luck utk new sem
mawar dh strt sem bru semlm.. hahaks :D

Atie iskandar said...

hee.. thnx mawar ! wish u best of luck too ! :D

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.