Thursday, December 15, 2011

ALHAMDULILLAH .. :D



assalamualaikum korang ! lame betol aku tak menjengah blog aku nie.. mood nak menaip tue malas + takde idea yang menarik untuk aku sharing dengan korang.. 


tapi hari nie aku nak sharing dengan korang kegembiraan aku.. ape yang aku gembira sangat nie ek ??
mane aku tak gembira, aku lulus semua subjek mase final exam yang lepas..
tak sia-sia aku study ala-ala zombie, tido lambat bangun cepat.. 


terima kasih YA ALLAH !
walaupon pointer aku rendah sikit dari kawan-kawan yang lain tapi aku bangga pada diri aku sendiri yang aku nampak peningkatan dari sijil aku dulu.. TAHNIAH ATIE !


lepas nie ade 6bulan lagi je untuk aku study hard dapatkan yang lagi baik dari sebelum nie..
doakan aku ea korang-korang .. 


ok lah, nanti ade mase + idea aku coret lagi oke ! 
BAI !




terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

7 orang kaki sms:

CintaZulaikha said...

aminnn, semoga atie sukses selalu yer dik..:)

♥ p a a n i ♥ said...

congratz!!!

blogtilldrop said...

tahniah lulus....update selalu ok...

Atie iskandar said...

kak ct : terima kasih kak ! :D

kak paani : thank u ! :D

btd : terima kasih.. insyaallah .. :)

adwafarahin said...

tahniah..semoga berjaya lg akan dtg :)

diDi si KeCik yg puNye said...

congrate babe!!

Atie iskandar said...

adwa: thnx ye.. amin.. :)

cik dd: haha.. time kasih sahabat!

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.