Monday, December 19, 2011

Gambar Ariff Alfian Rosli Kahwin Gay

ASSALAMUALAIKUM

sekarang nie cuaca asyik hujan je.. dari pagi bawak ke malam.. takut kalau-kalau Kota Tinggi bakal banjir lagi macam tahun 2006 tak silap.. tapi best je, sejuk je aku rasa.. macam nak tido taknak bangun-bangun.. haha

okelah .. sekarang nie heboh dekat FB dekat BLOG tentang pelajar cemerlang SPM dan bekas tajaan petronas yang berada di Dublin iaitu Arif Rosdin.. dia sekarang dikatakan telah berkahwin dengan seorang gay bernama Jonathan.

Astaghfirullahhalazim.. kesian dekat family dia yang dok sibuk cari dia konon-konon ingat dia hilang, rupanya da mendirikan rumah tangga dah ! agak-agak ape perasaan mak bapak dia ek kalau dapat tau tentang cerita nie ?

singkatnya pemikiran pelajar cemerlang sampai sanggup berkahwin dengan GAY ! agak-agak dia da tukar agama ke ? ke masih dengan agama islam hanya di ic?








 ape yang mampu aku cakap same-samelah kite sebagai umat islam mendoakan dia dapat kembali ke jalan yang benar sebelum dijemput oleh ALLAH..

#sebelum buat ape-ape fikir mak bapak dulu.. jangan buat ikut kepale hotak korang je.. tak selamat dunia akhirat oke ! jadikan kisah nie sebagai pengajaran bukan ikutan !
terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

11 orang kaki sms:

diana said...

sedihnye tengok..
tipisnya iman...

Atie iskandar said...

tue la.. kesian mak bapak dy..

ILA HonEyBuNNy said...

napa la dia jadi cmneh ka...
hurm..memalookan...

Atie iskandar said...

lame sgt dok luar ngara, mkin tipis iman kat dada..
smoga dia kmbali ke jln ALLAH..

mr&mrs affendy said...

tulakan, cetek akal pemikiran..bijak dari segi pelajaran..tapi, tak bijak dari segi agama...Subhanallah..

♥ p a a n i ♥ said...

:(

Atie iskandar said...

kak ayu : tue la.. nak buat cmne..

kak paani : :'(

ecadwinkyasha said...

lagi sedih tngk 'baju pengantin' dia tu!.memalukan bangsa kita......semoga diberi hidayah agar kembali ke jalan yg benar.

Izzati Khairunnisa Nordin said...

ee..
setuju sgt dengan ecadwinkyasha..
malu malu..
semoga terbuka hati ke jalan Islam balik.

Atie iskandar said...

eca: amin :')

Atie iskandar said...

izzati : hopefully ,, :')

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.