Tuesday, October 18, 2011

jom makan McD Quarter Pounder!!

eh, aku baru perasan Mcd da ade kluarkan burger baru, QUARTER POUNDER!
mcam sedap je bile tengok dalam iklan...
nak pegi makan entah bile dapat pegi... konon-konon nak tunggu sampai ade sale la..
murah sikit katenya... eh, da macam nak beli baju lak ek! haha

korang jangan nak gelak-gelak...
sape kate Mcd takde buat sale??? ade ok!
ha, nie aku nak bagi korang yang gile burger-burger kat Mcd macam aku nie makan burger Quanter Pounder dengan harga yang lebih murah dari biasa!!!
teruja tak??? teruja kan...


aku pulak yang tak sabar nak pegi... 
mcD ade bagi kite-kite coupon untuk set Quarter Pounder with cheese mcvalue meal dengan penjimatan 2.95... wow! banyak tue boleh jimat!
tapi coupon nie hanya boleh digunakan dari 17-25 oct nie sahaja ok!
lepas dari tarikh tue staf-staf Mcd takkan layan korang da...
jangan pulak nanti nangis-nangis kat kaunter tue.. hehehe...




 nie coupon yang aku cakap tue:





5 cara mudah untuk korang makan burger Quarter Pounder dengan harga RM6.99!!
  1. download kupon nie dekat link nie-----> coupon QUARTER POUNDER
  2. print kupon tu, tak kisahlah nak yang berwarna atau hitam putih
  3. bawa kupon yang da korang print tu ke mane-mane Mcd yang korang suke
  4. tunjukkan kupon korang mase order tue
  5. lastly, enjoy your QUARTER POUNDER with RM6.99!!

 #mak, minggu nie adik balik kite pegi makan mcd ok! mak belanja! ^^v






terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

8 orang kaki sms:

shiema sufian said...

shiema suke spicy chicken mcdeluxe :)

CintaZulaikha said...

mekdi mmg baik ati sb suka bg kupon free...lalla

Atie iskandar said...

shiema: same to me... nie trase nak try yg baru.. =)

Atie iskandar said...

kak ct: aah.. jom kak, kite g makan! hehe

Hanny Esandra said...

eh,
quarter pounder tu beger baru ke? dah lama rasanya dik.. cuma mybe mcd ni nak promotekan quarter pounder kut. Mybe sbb kurang popular n tak ramai order so dat dorg wt promotion kut..
tp sedap la quarter pounder.. akak suke. tp knyngnya tak ingat! dabel cheese beger pn kalah klu pasal kenyang ni. hehe.. ni yg nk g beli mekdi ni.. ;p

アヌム ちゃん said...

nak gk mcd..huhuuu

Atie iskandar said...

kak hanny: bukan ea kak?? haha.. tak pasan la... burger tue xpemes, tue xtau.. slalu mkn yg lain je.. sedap ke kak?? nie yg xsbr nk try nie...

Atie iskandar said...

kak: jom2! print je kupon tue.. hehe

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.