Sunday, March 06, 2011

cinta yang sempurna....

Kisah Cinta si Cacat yang Sempurnainilah kisah cinta orang cacat yang telah berkeluarga, tapi sang suaminya bisa dikatakan memiliki wajah dan tubuh yang sempurna. Di dunia ini, masih ada rupanya cinta yang sempurna.

Untuk Sahabat2ku, ini sebuah kisah menyentuh hati dalam foto yang nyata. Tuhan itu maha adil dan maha penyayang, Kisah seorang suami istri dalam keluarga yang sangat sederhana, melihat rata2 susuk suaminya itu boleh dikategorikn sbg seorang llki yang cukup sempurna terutama dalam penampilannya, tapi dia mempunyai seorang istri yang mempunyai kelainan dalam fisiknya, dimana wanita tersebut tidak mempunyai kaki sama sekali total dari ujung kaki hingga ujung paha bahkan wanita itu tidak memiliki sama sekali pinggul (bagian dari pangkal paha hingga batas pinggang),

jadi sulit skali bila duduk kerana tidak memiliki alas dibawah pinggang tsb., tapi kebesaran Tuhan tentu lain, wanita tersebt memiliki suami yang cukup ensem, masih muda dan sangat cukup sempurna mau memiliki dan mengasihi seorang wanita yang mempunyai cacat fizikal bawahan. mereka sekarang dikurniakn dua orang anak yang sangat sempurna dan comel sekali.

Silahkan anda menyemak satu persatu foto2 keluarga tersebut tentu anda melihatnya dengan hati sangat haru.

cinta mereka sgt2lah sempurna... =) 


terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

0 orang kaki sms:

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.