Saturday, February 19, 2011

NaK sUprisE laSt2 xjD....

14.02.2011....

korg msti tau kan nie tarikh ape... bg yg mnymbut trkh nie ialah VALENTINES DAY... tp bg aku 14hb adlh trkh yg bmkna bg aku n hubby aku... 
tiap2 14hb msti ktorg smbt, slalunye just wish je la,,, lau d wet lbh bru bg hdiah...
tp ktorg xde smbt valentines day pon, kbtln je trkh 14hb tu ade vlntines...
dpndekkan cerite, aku nie knn2 nk la wat suprise kt hubby aku nie, sbb da lme sgt xde suprise2 nie kan... so, aku survey la pe yg aku nk bg kt fb... 
kbtulan aku nie minat sgt2 kt CUPCAKES... 
d la 1 fb nie dy d wat promo untk vlentines... aku nie teruja la, sbb dlm promo dy d cupcakes..


nie la promo dy.. cntk kan... 

so, aku pon inbox akk 2 ckp nk bli... 
aku btau la date untk bnda 2 smpi kt hubby aku... 
aku mntk 14hb 2 msti hubby aku dpt, akk 2 pon ok jer...
excited gle aku coz xsbr nk tgk RESPON hubby aku nie...
tp sedih sgt2, dri 14hb smpai la arini hubby aku xde dpt2 ag....
aku xtau la nape xdpt ag, aku d gak inbox akk 2 tnye tp lom d respon ag...
last2 td mlm aku cte kt hubby aku,,,
da xsuprise....
tp plg TERHARU ble dy ckp dy BANGGA sgt2 ngn aku coz nk wt suprise untk dy wlupon dy xdpt bnda 2...
tp aku rsa KECEWA sgt2, sbb ape yg aku rncg lgsg xjd...
aku msh arap ag kot2 posmen lmbt anta ke ape kan....
ble aku ingat2, KELAKAR + SEDIH ....
klakar sbb knn2 nk suprise, last2 aku kntoikan sndri,,,
sedih lak ble ape yg aku rncg lgsg xjd.... =(
abie, cyg mnta maaf ea....
next time lau nk wat suprise cyg pstikn bnda 2 mnjadi n abie eppy ngn suprise 2.... 
syg abie sgt2.... 
 


 


terima kasih sudi baca entry nie. lain kali bacelah lagi :)

2 orang kaki sms:

cendawanpink said...

whoaaa..ko eaa atie..
ngatkn sape..hehee.. :D
wehh..suprise kn cupcakes ko buat sndiri..msti lg syahdu abie ko..ngee..(^_^)

tq follow aq.. :)

AtiE si KAca MaTA said...

haha... mish u la nad...
aku pon memula ngat sape, jap g ko...
hehe..
mkn sweet...

 
.SEMUA HASIL NUKILAN OLEH ATIE ISKANDAR BHD.